16. 1. 2023

Video črke in številke

Spoštovani učitelji in spoštovani starši,

z zbirko video razlag Naša ulica - črke in številke bo učenje pisanja lažje, saj bodo otroci pravilne poteze črk in številk z lahkoto usvojili. V več kot 130 video posnetkih je prikazan pravilen zapis malih in velikih tiskanih in pisanih črk, poleg tega pa tudi zapis številk in računanja do 100. Video posnetke si lahko ogledate poljubno velikokrat, po potrebi ustavite ali ponovite in vadite ob posnetku. Pravilen zapis nam pokaže učiteljica Tatjana, družbo pa ji dela hudomušni robotek Iks. V rubriki Čas za pravljico boste našli brezplačne brane odlomke iz beril Naša ulica. Komplet je dostopen s kodo na portalu www.evedez.si in velja 1 leto.

Vstopi v svet črk in številk tukaj

Nakup letnega dostopa lahko opravite tukaj

Informacije o gradivih Naša ulica: nasaulica@dzs.si, 01 30 69 825

3. 1. 2023

Predstavitev dodatnih gradiv

Spoštovane učiteljice in učitelji,

v želji, da vam odlično zastavljena gradiva predstavimo, smo za spletno predstavitev dodatnih gradiv Naša ulica, povabili izjemni avtorici gradiv Naša ulica in profesorici, Marijo Pisk in Sabino Višček. Brez njiju gradiva Naša ulica ne bi bila tako odlična.

Na spletnem srečanju bosta predavateljici iz svojih izkušenj predstavili prednosti uporabe dodatnih gradiv, pri čemer bosta izhajali iz vidika vseh učencev, učiteljev in staršev.

PROGRAM:
17.00−17.05  Uvodni pozdrav
17.05−18.00  Predavanje - Marija Pisk in Sabina Višček

18.00−18.20  Debata

18.20            Zaključek

Vabimo vas na predstavitev gradiv v četrtek, 12. 1. 2023, s pričetkom ob 17.00.

Vsak udeleženec spletne predstavitve prejme izvod gradiva po lastnem izboru in promocijski dostop do e-vsebin za izbrani razred. Izbirate lahko med gradivi Berem z Iksom 1-3.

Prijave zbiramo na alenka.korenjak@dzs.si. Zagotovite si svoje mesto na spletni predstavitvi že danes.

Vabljeni!