24. 8. 2023

Dobrodošli

Spoštovane učiteljice in učitelji prvega triletja!

Z veseljem vas pozdravljamo ob začetku novega šolskega leta. Verjamemo, da se v učilnice vračate polni energije in se veselite izzivov in priložnosti. Za vas smo pripravili dobrodošlico za učenke in učence v obliki sestavljanke Naša ulica. Izrežite posamezne elemente ter jih pripnite na pano v razredu ali hodniku. Dejavnost lahko izpeljete tudi tako, da učenci sami izrežejo posamezne elemente ter skupaj sestavite svojo ulico.

Elemente sestavljenke lahko uporabite tudi pri obravnavi prometa, v posamezne elemente, na primer v avtomobile lahko zapišete račun ali besede, hišice dopolnite z imeni otrok in uporabite za dežurstvo ali beleženje rojstnih dnih. Šolo pobarvajte v barvah vaše, združite različne elemente in velikosti cest in okrasite učilnico ali hodnik s svojim panojem... Prepričani smo, da imate vi še več idej. Veseli bomo vaših fotografij.

Vabljeni, da jih pošljete na e-naslov lucka.gorican@dzs.si ali jih delite z nami na Facebooku DZS Znanje uresničuje sanje. Vaše fotografije bomo objavili tudi v rubriki Robotarnica. 

27. 6. 2023

Konec pouka

Spoštovani učitelji, otroci in starši,

želimo vam prijeten počitniški odklop, ki vas bo napolnil z novimi močmi. Hkrati pa se že veselimo našega druženja v prihodnjem šolskem letu.

Za osvežilen začetek počitnic prilagamo recepte za različne okuse sladoleda. Sladolede preprosto pripravite doma in uživate v sladkosti poletnih počitnic ❤