7. 6. 2023

UČITELJ - letna koda

Spoštovani učitelji,

zahvaljujemo se vam za zaupanje pri izbiri gradiv za 1. triletje.

Učitelji, ki boste v šolskem letu 2023/24 z učenci uporabljali komplet gradiv NAŠA ULICA oziroma najmanj dve gradivi (dva predmeta) NAŠA ULICA, boste prejeli letno kodo za dostop do e-gradiv na portalu Naša ulica

Prosimo vas, da nam prek e-obrazca sporočite podatke, ki jih potrebujemo za dodelitev letne kode. Kodo boste prejeli na svoj e-naslov v najkrajšem možnem času.

OBRAZEC ZA DODELITEV KODE

Za vsa dodatna vprašanja in informacije o gradivih Naša ulica, nam lahko pišete na e-naslov nasaulica@dzs.si ali nas pokličite po telefonu na številko 01/30 69 825.

5. 5. 2023

Video predstavitev gradiv

Na spletni predstavitvi gradiv za 1. triletje je glavni urednik predstavil koncept sistema Naša ulica in gradiva za spoznavanje okolja. Urednica za slovenščino nas je popeljala med umetnostna in neumetnostna besedila ter jezikoslovje v gradivih za slovenščino. Učiteljica in soavtorica gradiv nam je pokazala svoje izvirne in uporabne praktične nasvete pri pouku matematike in glasbene vzgoje ter z nami delila svoje izkušnje poučevanja z gradivi Naša ulica.

Tiskana gradiva spremlja tudi bogata spletna podpora za učitelje, učence in starše. Na spletnem izobraževalnem središču najdete e-delovne zvezke, letne in dnevne priprave, dodatne vaje, videoposnetke, gradivo za tiskanje, predloge preverjanj in ocenjevanj znanj ter ogromno interaktivnih nalog in rešitev za učence.


Prijazno vabljeni, da v osveženem katalogu prelistate ponudbo osnovnošolskih gradiv za 1. triletje. Vabljeni k ogledu posnetka, bilo je poučno in zanimivo!