6. 2. 2019

Strokovna srečanja učiteljev

Pri založbi DZS bomo v mesecu marcu organizirali pet strokovnih srečanj učiteljev 1. in 2. triletja z naslovom Kako otroke očarati s knjigami, besedami in črkami? V svet besed vas bo popeljala dr. Sonja Pečjak v uvodnem predavanju z naslovom Razvoj bralnih zmožnosti učencev v 1. in 2. triletju osnovne šole. Pozneje se vam bodo pridružili tudi učitelji praktiki in avtorji gradiv.

Osrednja tema strokovnih srečanj bo reševanje zagat, s katerimi se srečujete pri poučevanju slovenščine in književnosti. Povsem iz praktičnega vidika se bomo lotili vprašanj, kot so: Kako zagotoviti učinkovito predopismenjevanje? Kako najbolje razvijati grafomotoriko? Kako se spopadati z izzivi opismenjevanja? Kako povečati bralno razumevanje in bralno pismenost pri učencih.

Strokovna srečanja bomo začeli ob 14.30 in zaključili do 17.30. Pričakali vas bomo z dobro voljo in dišečo kavico ter se poslovili s knjižnim darilom.

Datumi in lokacije naših srečanj:

- Celje, sreda, 6. 3. 2019,

- Ljubljana, torek, 12. 3. 2019,

- Maribor, torek, 19. 3. 2019,

- Dolenjske Toplice, četrtek, 21. 3. 2019,

- Nova Gorica, torek, 26. 3.2019.

Pridite, sodelujte in dovolite, da vas srečanje opremi z idejami in informacijami, ki bodo koristne tako za vas kot za vaše učence!

Prijava!

Vabilo!

Podrobnejši program lahko pričakujete v tiskanem vabilu, ki ga boste prejeli v mesecu februarju na šolo.

20. 8. 2018

Robotek Iks se pripravlja na obiske po šolah