14. 1. 2017

Regijska srečanja NAŠA ULICA za učitelje prvega triletja - februar 2017

Spoštovane učiteljice in spoštovani učitelji,

prijazno vabljeni na naša srečanja, na katerih vam bomo predstavili številne novosti, ki jih v letošnjem letu prinaša Naša ulica.

Srečanja bomo odprli s plenarnim predavanjem Dejavniki bralne pismenosti iz raziskave PISA dr. Mojce Štraus s Pedagoškega inštituta v Ljubljani. Nadaljevali bomo s kratko predstavitvijo učnih kompletov Naša ulica za vse tri razrede s poudarkom na izdajah novih gradiv za tretji razred ter predmetnih različicah za prvi in drugi razred.

Z vami bodo izkušeni avtorji in učitelji, ki vam bodo izpostavili odlike gradiv Naše ulice, prenesli odzive učiteljev, ki ta gradiva že uporabljajo, in nakazali številne možnosti, ki se odpirajo z Našo ulico. Zagotovite si mesto na strokovnem in vsebinsko bogatem srečanju ter se prepričajte o kakovosti naših gradiv.

Prijava ni več možna!

Predstavitev kompletov Naša ulica za prvo triletje na vaši šoli.

ŽE POZNATE GRADIVA NAŠA ULICA?

Če jih ne, se brž prijavite na predstavitev učnih kompletov! Predstavitev obsega vsebinske poudarke in prednosti naših učnih kompletov, poleg tega pa tudi priporočilo, kateri učni komplet najbolj zadovolji vaše želje. Dogovorite se za predstavitev še danes. Predstavitev traja 60 minut, udeleženci prejmete praktično darilokomplet delovnih zvezkov za posamezen razred po vaši izbiri.

Informacije in prijave: Alenka Korenjak, 01 30 69 823, alenka.korenjak@dzs.si