16. 5. 2024

Kompleti Brin 1-2-3

Za novo šolsko leto priporočamo uporabo kompletov Brin 1-2-3.

Od zdaj naprej lahko za ceno subvencioniranega kompleta Brin 1-2-3 prejmete vsebine, ki pokrivajo vse predmete (slovenščina, matematika, spoznavanje okolja in glasbena umetnost) po veljavnem učnem načrtu. Vsi kompleti vsebujejo tiskane delovne zvezke za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja ter e-delovni zvezek za glasbeno umetnost. Dodana je letna aktivacijska koda, ki omogoča dostop do obsežne spletne podporeVsak posamezen komplet, pa ima vključeno še dodatno tiskano gradivo, ki je prilagojeno potrebam učencev v posameznih razredih.

Vrednost gradiv NAŠA ULICA se kaže v premišljeni didaktiki, ki omogoča diferenciacijo in odpira številne možnosti nadgradnje. Avtorji gradiv so priznani strokovnjaki s področja matematike, slovenščine, spoznavanje okolja in glasbene umetnosti.

Vabimo vas, da izkoristite to edinstveno priložnost za izboljšanje pouka v vašem razredu.

Informacije o gradivih Naša ulica prek e-pošte nasaulica@dzs.si ali telefona 01/30 69 825.

25. 3. 2024

Katalog učnih gradiv OŠ 2024/25

Gradiva za 1. triletje Naša ulica so osvojila srca številnih učiteljev razrednega pouka. Z gradivi so zelo zadovoljni tudi starši in učenci. Nepogrešljiv del učnih kompletov so tudi dodatna gradiva, in sicer vadnice za utrjevanje branja, pisanja in računanja.

V tiskanih in e-gradivih preverite kaj počnejo naši junaki: Julija, Brin, Svit in Mila ter poskočen robotek Iks

Za predstavitev gradiv na vaši šoli nam pišite nasaulica@dzs.si ali nas pokličite 01/30 69 825.   V Naši ulici se skriva marsikaj ...

KATALOG UČNIH GRADIV OŠ 2024/25